Werken aan kwaliteit

Vakbekwame metselaars weten het uit eigen ervaring: het lijkt gemakkelijk, maar metselen, lijmen en voegen van baksteen, betonsteen, kalkzandsteen en cellenbeton is gespecialiseerd vakwerk en vraagt meer dan een goede metselbekwaamheid. Wij streven ernaar om elk project met de hoogste kwaliteit en optimale veiligheid af te kunnen ronden. Om dit te kunnen bieden is Braakman Metselwerken daarom bewust bezig met bijscholing, certificering en het aannemen van leerlingen.

Eén van de certificaten van Braakman Metselwerken is de VCA-certificatie, wat Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers betekent. Hiermee waarborgen we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, maar ook van u en van uw woning.

Tevens beschikken we over het KOMO-certificaat, uitgereikt door de IKOB-BKB, dé specialist in bouw- en vastgoedcertificering. Zij bewaken de kwaliteit van producten, processen en systemen, door regelmatig uitgevoerde bouwkundige inspecties uit te voeren. Trots zijn wij op deze beide bekroningen en hiermee de erkening van onze metselprojecten.

Gedurende elk metselproject vinden wij rekening houden met het milieu minstens zo belangrijk als uw woning. Daarom proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk om te gaan met het gebruikte materiaal en zo efficiënt mogelijk te werken. Zo zorgen wij ervoor dat het milieu zo min mogelijk zal worden belast.